kosttips-recept

Provsmakning av nya Frisk och Fröig

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept, Test, Event/konvent den

Brödpanelen diskuterar brödtrender.

En positiv sak med att hösten är igång igen är att många företag lanserar nyheter – och det är (nästan) alltid intressant. Ikväll var jag och min kompis Johanna på Berns och lyssnade på en diskussion om bröd. Lingongrova är tydligen Sveriges mest populära brödsort och nästa mattrend på krogen kan bli att servera brödet på tallriken tillsammans med maten.

Polarbröd lanserar i höst polarknäcket frisk och fröig och vi fick provsmaka det tillsammans med goda röror. Kändes som ett gott matbröd som var lätt och smakrikt. Jag testade även att bara ha smör på och då kom smaken i brödet fram på ett bra sätt. Ni får hålla utkik i affären.

Bröd och röror.

… Jag har lite problem med mitt webbhotell och min blogg är just nu jätteseg. Tar en evighet att ladda upp en bild så ni får nöja er med två. Hoppas på att det snart blir en lösning på problemet, jag jobbar på det.