traning

Personlig träning med Tilde

av Terese Alvén i kategorin Träning den


En ny skön, svalkande topp från Craft hade jag på mig – och en nyfiken Tilde som vill klättra på mig.

I slutet av sommaren tränade jag med PT:n Pernilla Gunnskog på SATS Spårvagnshallarna. Anledningen var att jag kände att jag behövde en extra push i min styrketräning. Jag ville hitta styrkan efter graviditeten och bli en snabbare löpare. Pernilla och jag har haft svårt att synka våra kalendrar, vi har haft fullt upp på olika håll, men eftersom jag är bra på att träna på egen hand behöver jag inte en PT varje vecka. Däremot är det bra att träna tillsammans ibland, och idag var det dags igen.

Jag hade bokat barnvakt, men det strulade till sig, så Tilde fick följa med till gymmet och så tränade vi i en av gruppträningssalarna. Pernilla var grym på att både pusha mig och att underhålla Tilde. Jag fick jobba mycket med en kettlebell och med egna kroppen. Perfekta övningar att ta med till Thailand då det inte krävs några särskilda gymmaskiner. Då ska jag se till att fota övningarna till er.

Förresten, spana gärna in Kelloggs Special K: galleri med människors mål. Vem som helst kan fylla i vad de vill uppnå, gör du målen offentliga kan det ge en extra kick att ta dig dit. Det kan vara allt från att orka springa en viss sträcka, känna sig piggare – eller som i mitt fall, hitta styrkan efter graviditeten och bli en snabbare löpare. Skönt att inte alla enbart fokuserar på kilon upp eller ner. Träning ger så mycket mer och påverkar hela livet.

Pernilla kommenterade att jag har fått en mycket starkare mage – skönt att höra då jag lägger ner mycket tid på att träna upp bålen, både de djupa och de mer ytliga musklerna för att bli stark.


Tilde fick spana in Pernillas ipad.