halsa

Perfekta lågintensiva träningen

av Terese Alvén i kategorin Golf den

I somras spelade jag mycket golf och tack vare sensommaren lyckades jag göra golfsäsongen relativt lång. Men efter ett par månader utan spel var suget stort efter att få svinga … Läs mer

Jag älskar att golf sammanför olika generationer.

Jag älskar att golf sammanför olika generationer.

I somras spelade jag mycket golf och tack vare sensommaren lyckades jag göra golfsäsongen relativt lång. Men efter ett par månader utan spel var suget stort efter att få svinga klubban och promenera runt 18 hål. Nu har jag i alla fall fått spela här i Thailand. Dels har jag och min pappa tagit en runda bland vackra rosa näckrosor och morgondagg och dels har vi svängt förbi driving rangen för att barnen ska få spela. För dem är golf att stå på ett ställe och slå, även om Charles längtar enormt efter att få följa med ut på banan som han ser på teve.

Jag som kan vara rätt rastlös och gillar när det händer saker älskar golf. Det är för mig perfekta lågintensiva träningen som tar mig ut på fina banor, ger mig möjlighet att andas frisk luft samt umgås socialt med övriga i bollen. Dessutom höjs spänningen tack vare tävlingsmomentet med att få bollen i kopp på så få slag som möjligt.

Tilde testar att spela golf på driving rangen.

Tilde testar att spela golf på driving rangen.

Pappa på golfbanan tillsammans med våra caddies.

Pappa på golfbanan tillsammans med våra caddies.