bocker

Ortorexi och ångest över mat och träning? Välkommen på föreläsning!

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Vad är ortorexi och vem drabbas? På tisdag har jag fått äran att komma och göra ett gästspel på Trend o träning-Annas kväll om ortorexi. Efter det att Anna berättar om sin resa från tränings- och matmissbruk och ger sina bästa tips till ett friskare liv blir det diskussion med alla (som vill) i publiken och jag kommer även berätta om min resa från matmissbrukare till träningsförebild. Självklart har jag även med mig min bok om det är någon som vill shoppa den till specialpris. Som gäst får du chans att ställa frågor till både mig och Anna, och vi luftar de vanliga men ofta dolda och skamfyllda problemen med ätstörningar av olika slag. Det krävs ingen diagnos – var och varannan människa har ett mer eller mindre laddat förhållande till mat på olika sätt. Genom att prata mer öppet kan vi öka förståelsen och lättare hjälpa varandra.

Priset är 100 kr (betalas på plats) och du anmäler dig genom att maila Anna på trendotraning@gmail.com.

Ni ska veta hur viktigt jag tycker detta är. På tisdag fyller Glenn 40 år, men jag väljer att komma hem något senare från jobbet för att förhoppningsvis kunna inspirera någon till ett friskare liv!

ortorexi