skonhet-hudvard

Nyheter från Nivea – duschcreme som skum och våtservetter

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

nivea nyheter 2016 duschcremeskum och våtservetter

Snövita vidder. Sol på himlen. Frasiga torra läppar och doft av feta Niveakrämen från kinderna. Färgglada bylsiga skidkläder och en förväntan inför dagens skidskola. Någon som har liknande minnen från sin barndom? Hos mig kan den speciella Nivea-doften snabbt slunga mig tillbaka till skidstugan i Lindvallen som vi hyrde en vecka varje vinter under min barndom.

nivea nyheter 2016 duschcremeskum och våtservetter

Nu har Nivea fler produkter än den välkända krämen i plåtburk. Och för ett par veckor sedan var jag inbjuden till ett event på Selma City Spa där jag fick presenterat några av Niveas nyheter samt lyxade med en ansiktsbehandling.

Bland Niveas vårnyheter finns bland annat deo med 48 h skydd (fast de flesta tar väl ändå på deo varje dag?), ”våtservetter” Facial Cleansing Wipes för sminkborttagning och ansiktstvätt – perfekt för träningsväskan! – och min favorit, ett skönt duschcreme-skum med namnet Care Shower Silk Mousse som är len och smidig att tvätta sig med och innehåller mandelolja som mjukgör. Produkterna släpps under våren för den som vill återuppleva barndomens doft med fräscha produkter för alla hudtyper.

nivea nyheter 2016 duschcremeskum och våtservetter