shopping

Nya vinterskor till barnen – perfekta för ett aktivt uteliv

av Terese Alvén i kategorin Shopping den

– I samarbete med Superfit –

Smile till kameran - och hoppande test!

Smile till kameran – och hoppande test!

För någon vecka sedan fick mina barn hem nya skor från Superfit. Deras hälsosamma skor har vi tidigare haft på barnens fötter, och jag är glad att barnens önskemål om ”päls” i skorna uppfylldes. Tydligen är det vad som är trendigt i skolan just nu. Själv är jag mer noga med att barnen har på sig skor som är snälla för deras fötter. Så detta är en win-win.

När mina barn får nya skor vill de alltid testa att de fungerar i deras aktiva liv. Skorna testsprings, de hoppas med och det gäller att de är smidiga att röra sig med för att mina barn ska gilla dem. För precis som mig älskar barnen att röra på sig. Vilket också syns efter bara någon runda med skorna. Då är de ofta rejält leriga, smutsiga och använda. Då gäller det att skorna klarar av detta. För jag blir bara glad när barnen kommer hem smutsiga om kläder och skor. Det betyder att de har varit utomhus och utforskat världen med sina kroppar.

Spring med nya skor från Superfit.

Spring med nya skor från Superfit.

Bästa vinterskorna till barnen

Nu har barnen precis fått nya vinterskor från Superfit barnskor. De gör skor som är ergonomiska och bra för barns fötter, något jag som mamma värdesätter. Särskilt som jag själv är uppvuxen med en mamma som ägde en skoaffär och alltid har varit noga med vad jag har för skor på mig. Detta beteende har nu smittat av sig på mig och i sin tur mina barn …

Lerstänk på benen hör till när man är ute och springer dagen innan julafton.

Lerstänk på benen hör till när man är ute och springer dagen innan julafton.

Tildes skomodell heter Flavia och är en lätt och smidig vinterkänga, fodrad med GORE-TEX® som gör att skon är vattentät, andas och samtidigt isolerar och skyddar mot kyla utifrån. Mot foten finns ett mjukt innerfoder och en filtinnersula täckt med värmande ull skyddar från kyla underifrån.

Charles skomodell heter Tedd och är Superfits absolut varmaste vinterkänga, något högre än sina syskonmodeller. Den har en svart skinn/nubuck-yttersida och är helfodrad med en specialbehandlad lammpäls och GORE-TEX®.

Charles har blivit en minitonåring i sina skor - coola skor som värmer bra samtidigt som de är snygga och sköna.

Charles har blivit en minitonåring i sina skor – coola skor som värmer bra samtidigt som de är snygga och sköna.