inspiration

Nya Spark i baken!

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Äntligen är min nya bloggdesign lanserad! Är så spänd på att höra era reaktioner, själv älskar jag den. Jag har lyssnat på era tidigare kommentarer och försökt skapa bloggen därefter. De närmsta dagarna kommer jag även att jobba mer med bloggen, så jag ber er ha lite överseende under denna tid.

Nya saker på bloggen:

  • Det senaste inlägget visas i sin helhet på startsidan, resten av inläggen fälls ihop och går att öppna genom att klicka på pilen. Detta för att det ska bli lättare att få en överblick över de senaste inläggen och öppna det man vill läsa. Detta testar jag då jag fått kommentarer om att vissa inlägg blir så långa och att det är svårt att få överblick. Hoppas detta ska hjälpa.
  • Du kan enkelt dela inlägg som du gillar med dina vänner på Facebook och du kan gilla inlägg.
  • Använd FAQ för att läsa vanliga frågor som jag får. Här kan du även ställa en egen fråga. De vanligaste frågorna besvarar jag, resten får ni ställa när jag har frågestund.
  • Svara gärna på VECKANS FRÅGA i högerkolumnen.
  • Läs mer om mig och min blogg på OM TERESE.
  • Läs mer om vart jag syns någonstans på I MEDIA.
  • DAGENS ÖVNING har lyfts upp i högerkolumnen och kommer fyllas på rejält under våren.
  • Använd knapparna uppe i högra hörnet om du vill se de fyra olika bilder som slumpas fram som bakgrundsbild.

Hoppas att ni gillar min uppdaterade blogg! Förhoppningsvis förmedlar den lusten till träning som jag vill att mina läsare ska känna. Har du frågor eller synpunkter på bloggen, släng gärna iväg ett mejl till teresealven(a)hotmail.com. Glad påsk!