halsa

Nu var det dags igen!

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Jag hade helt glömt bort att vi skulle ställa om klockan till sommartid i natt. Nåväl, det gjorde ju ingenting eftersom vi inte hade några tider att passa nu på morgonen.

En stund efter frukost drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på veckans – och årets – andra löprunda. Det blev en dryg halvtimme springandes på relativt tomma gator inne i stan. De enda jag mötte var hundägare, andra löpare och en och annan förälder som promenerade med barnvagn.

Och hur kändes kroppen? – rätt tung och seg. Inte alls lika lätt och smidig som löprundan häromdagen. Att det kan skilja så mycket från dag till dag …

Jag hade på mig en löparjacka från Röhnisch i en neonkorall-färg. Mycket snygg. Gillar detaljen med visselpipan i ärmslutet. Däremot gillade jag inte hur den var placerad, för den åkte ut från sin lilla ficka hela tiden och slog mot handen när jag sprang.

På väg hem sprang jag förbi Fabrique och köpte en favoritsurdegsfralla till förmiddagens andra frukost. Sitter och äter den och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag skriver detta.

Skön start på söndagen som är som en lördag!