halsa

Nu tar vi nya tag

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Gott med värmande te.

Efter en lång dag med mycket väntan, medicinering och kärlek har jag precis nattat Charles. Hoppas att han får sova bättre i natt. Vi har fått en inhalator att använda för hans förkylningsastma och han har fått antibiotika för sin öroninflammation. Trots att han är trött och febrig skrattar Charles mycket och vill leka med sina bollar och bilar precis som vanligt. Enda skillnaden är att han kommer och myser lite mer i mitt knä mellan varven. Det är inte kul att se sin lilla älskling sjuk men jag är glad över den bra vård som erbjuds i Sverige.

Nu har jag precis hällt upp en kopp te till mig för att varva ner lite innan jag ska försöka lägga mig tidigt. Imorgon är det åter morgonklass som jag ska instruera och det vore bra om jag sov mer än nattens osammanhängande fyra-fem timmar.