test

Nu kör vi – dags för nystart!

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb den

Välkommen tillbaka till min blogg! Eller min gamla blogg … eller snarare min uppdaterade blogg. Ja, det kan vara förvirrat ibland men nu har jag landat på min egen plattform och jag har alltså slutat blogga för Amelia och står på egna ben. Jag har trivts bra hos Amelia och kommer fortsätta att skriva artiklar i tidningen samt åka som ledare på deras träningsresa till Fuerteventura i november. Men nu bloggar jag på min egen plattform vilket möjliggör större kontroll över annonsering, utseende och vad jag vill dela med mig av till er.

Terese Alvén, foto: Jane Haglund.

Terese Alvén, foto: Jane Haglund.

Jag är så pepp på att komma igång här igen och skapa en blogg som sprider inspiration, kunskap och tips. Allt ifrån ett aktivt familjeliv till senaste träningstrenderna, smarta matval och hur man stärker sin självbild. Ja, allt sådant som jag tycker är roligt att förmedla helt enkelt.

Har du någon önskerubrik som du vill att jag ska fylla på med text under, skriv in den i kommentarsfältet. Min blogg är ingenting utan er, det är för er som jag skriver, och därför gör jag mitt bästa för att uppfylla era önskningar.

Som rivstart här i början bjuder jag på en tävlingsvecka. Varje dag i sju dagar kommer en ny tävling upp och det kommer gå att vinna allt från sköna hudvårdsprodukter till teknikprylar, startplatser och bästa träningsredskapen. Följ mig på Facebook för att inte missa någon tävling, jag kommer att tipsa om tävlingen där, och så hittar du såklart aktuell tävling här på bloggen. Första tävlingen kommer upp senare idag!

Så roligt att möta er här underbara läsare! Säg gärna hej i kommentarsfältet.


Terese Alvén

Eller hur, jag gillar ju min blogg även om det var roligt att hänga på Amelia ett tag <3

Helena

Grattis till flytt! Hoppas du ska få möjlighet till allt du vill!
Med en liten och två större hemma blir det ju mest barnvagnspromenader samt något enstaka pass på Friskis. Ska försöka få med hela familjen när det går. Jag undrar lite hur du och din man får till träning själva. Vi bor långt från föräldrar och förskola för de större för träning får man inte. Hur ofta får ni chansen? Nä, jag får väl köpa din bok och involvera hela familjen ☺️

Terese Alvén

Hej, tack :-) Jag tränar ofta på morgonen när min man är hemma (eller snarare innan resten av familjen har vaknat), och han tränar ofta på lunchen under arbetsdagen. På SATS har vi MiniSats där barnen älskar att vara de gånger vi styrketränar på helgtid. Men nu på sommaren så tränar vi mycket tillsammans ute på landet. Med cirkelträning och olika former av intervaller kan vi köra på tomten. Ibland är barnen med, ibland inte. De får välja själva. Men oftast kommer de och vill testa när de ser att vi kör. Ja, i boken finns en hel del tips :-) Hör av dig om du vill köpa den direkt från mig, då bjuder jag på ett ex av min barnbok Träna tillsammans med Tia också. Mejla mig på terese@sparkibaken.se i sådana fall. Trevlig helg!

Kommentering är avstängd.