halsa

Nu är träningsveckan igång!

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Denna vecka kommer göra mig gott på alla sätt och vis. För efter en halv dag kan jag redan konstatera att det väntas god mat, härlig träning, sol och en massa fantastiska kvinnor att träna och umgås med.

Första löppasset i värmen!

Första löppasset i värmen!

Nu är min träningsresa med Amelia och Tara igång. Vi väntar fortfarande på halva gänget som anländer imorgon, och då blir vi 200 kvinnor i alla åldrar. Åh, ser så fram emot att ha en riktig träningsvecka med skratt och mingel. Älskar energin som sådana här resor ger.

Mitt hotellrums balkong. Härligt att vara i värmen!

Mitt hotellrums balkong. Härligt att vara i värmen!

Efter flyg och vacker bussfärd till hotellet har jag hunnit med en ”skaka ur kroppen efter flyget”-löptur på några kilometer. En bra och lagom intensiv mjukstart på veckan, särskilt som jag har varit förkyld ett par dagar. Nu mår jag dock bättre och imorgon ser jag fram emot att springa längre i de vackra omgivningarna.

Förutom löpningen har vi minglat med våra gäster och ätit fantastiskt god middag. Grekisk sallad och tzatziki. Mums!

På mingel och välkomstmöte med chefredaktör-Maria Sognefors och författaren Denise Rudberg.

På mingel och välkomstmöte med chefredaktör-Maria Sognefors och författaren Denise Rudberg.