halsa

Nordea Masters – följ spänningen 2-5 juni

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Nordea Masters 2016

Nordea Masters startar idag på Bro Hof. Förra veckan hade jag äran att spela mästerskapsbanan The Stadium Course under en damtävling anordnad av Nordea. Under eventet smög det omkring en fotograf – även om du inte spelar golf idag, blir du inte lite sugen när du ser bilderna? Välklippta fairways som liknar en heltäckningsmatta, en horisont långt borta att vila blicken vid, spänningen i spelet, den sociala samvaron och det magnifika klubbhuset.

Efter att ha vunnit närmast hål kommer jag få köra runt i denna BMW en helg senare i år.

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Dagens golfoutfit: Magic Skort och halvt transparant piké, båda från Daily Sports. Jag fick frågan under eventet om jag var en ”blå” person, men jag tror svaret blev tydligt när de såg min rosa golfbag, min vit-rosa golfvagn och min rosa väska med ombyteskläder. Och så fanns det rosa detaljer i den blå pikétröjan.

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016

Nordea Masters 2016