inspiration

Ni värmer mig

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

En söt känguru i present.

En söt känguru i present.

Jag vet redan att jag har underbara bloggläsare. De flesta av er kommer med snälla kommentarer och mejl, jag läser allt och svarar på så mycket jag hinner. Jag blir glad av att kommunicera med er och att få små inblickar i era upplevelser när ni mejlar till mig.

Ibland blir jag extra rörd. Idag var ett sådant tillfälle.

Det händer rätt ofta att jag går till posten för att hämta ut paket som företag skickar till mig, men idag hade jag ingen aning om vad som väntade. I paketet som kom från bloggläsaren Jennie i Australien låg en gullig present i form av en känguru tillsammans med ett vackert brev.

Tack snälla rara Jennie. Blev jätteglad för att du tog dig tid att skriva och skicka ett paket till mig. Det är häftigt att genom en blogg kommunicera med människor över hela världen och att kunna glädja någon man aldrig ens har träffat.

Tack för att ni finns där ute alla underbara bloggläsare.