halsa

Nedräkning till Paris Marathon – löparoutfits och dagsform

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Nu börjar pirret på allvar! Vi är mitt inne i maraveckan och nu handlar det om att få de sista detaljerna på plats. Igår kväll testade jag olika löparoutfits och packade väskan. Eftersom jag inte vet hur vädret blir på söndag har jag flera olika val. Långa eller korta tights? T-shirt eller även vindjacka? Keps om det regnar? Flipbelt eller en större midjeväska? Valen är många! Det jag känner mig säker på är mina kompressionsstrumpor samt skor. I övrigt får vi se på söndag morgon.

Dagsformen är inte den bästa (just nu)

Något som är mindre roligt är att Tilde i helgen hostade och var snorig. Och tror ni inte att jag känner ett litet pirr i halsen(!) Jag boostar allt jag kan med medicin och nyttiga grejer samt försöker sova lite extra. Och idag känns det bättre än igår. Jag är fortfarande pigg i kroppen och känner mig inte sjuk (peppar peppar). Men när det bara är några dagar kvar, då är det lätt att känna av lite extra … jag är så superpepp så jag hoppas verkligen på att ställa mig på startlinjen på söndag och genomföra mitt maraton med bravur. Men är jag sjuk tänker jag inte riskera något, det är det inte värt även om det skulle kännas sjukt surt. Men nu tänker vi positivt! Klart att jag är frisk och klart att jag ska springa! Imorgon torsdag flyger vi till Paris och jag ser fram emot en intressant och härlig helg med sightseeing, fika utomhus, nya intryck, god mat, trevligt sällskap, superstor maramässa, Paris Breakfast Run och såklart Paris Marathon!

Min tänkta outfit på Paris Marathon. Hoppade de svenska färgerna denna gång och körde på min favoritkombination - rosa och svart!

Min tänkta outfit på Paris Marathon. Hoppade de svenska färgerna denna gång och körde på min favoritkombination – rosa och svart!