halsa

The Music Run Stockholm – en dansfest i 5 km!

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Mitt team längs banan igår kväll.

Mitt team längs banan igår kväll.

Wow! För ett par helger sedan var jag alldeles euforisk efter STHLM Urban Trail och denna helg är jag helt lycklig efter The Music Run. Jag älskar mitt jobb där jag får möjlighet att peppa till rörelseglädje och få fler att uppleva hur fantastiskt härligt det är att röra på sig. Och mina kollegor som jag jobbar med vid alla dessa lopp är grymma på det de gör. Igår var en kväll som gav mig rysningar av välbehag och att dessutom få uppleva kvällen ihop med maken och sonen som sprang med mig för att dokumentera kvällen var otroligt roligt. Är så imponerad av Charles. Fem kilometer är långt. Men vi hade ingen brådska, vi dansade, sjöng och skrattade oss fram längs vägen till fem olika musikstilar.

Redo för start!

Redo för start!

Vi dansade oss runt banan.

Vi dansade oss runt banan.

Underbar kvällssol att springa i.

Underbar kvällssol att springa i.

Uppvärmning med House of Shapes.

Uppvärmning med House of Shapes.

Springande lopp med festival

Och partyt, eller festivalen, kärt barn har många namn … pågick inte bara på banan. Även innan start och efter målgång var det fullt ös i den vackra sensommarkvällen. Coola artister på scen, food trucks, studsmattor och uppblåsbara klätterväggar. Och kanske framför allt – mängder av glada människor i alla åldrar.

Fredrik är en av alla mina coola och grymma kollegor.

Fredrik är en av alla mina coola och grymma kollegor.

Charles utforskar klätterväggen.

Charles utforskar klätterväggen.