Move any Mountain

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Event/konvent den

Stor presentation bakom oss och deltagarna gör ordning cyklarna innan start.

Stor presentation bakom oss och deltagarna gör ordning cyklarna innan start.

Vilken energikick – och tömning. Jag gjorde mitt bästa för att ta det lugnt, lyckades väl sådär med det … Energin gjorde att jag ville trampa på rejält, men jag såg till att lyssna på magen och kroppen. GRYMT kul var det i alla fall att instruera. Det var härligt att ha Glenn vid min sida och det var underbart för mig att se både välkända samt nya bekantskaper fylla cyklarna. Passet var fullbokat och det blev ett bra drag.

Efter den rejäla bergsbestigningen kom jag och Glenn rejält ner i varv inne i bad- och saunavärlden. Några lugna varv i poolen och ett besök i en lagom varm bastu var perfekt.

Vilken dag!

(PS. Om någon som var med på klassen har några foton och vill dela dem med mig får ni gärna skicka dem till teresealven(at)hotmail.com så skulle jag bli jätteglad.)