halsa

Mot Chicago Marathon 2018 – dags för nästa maratonsatsning

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Alltså peppen! Nu är mitt nästa maraton inbokat. Flyg, hotell, startplatser. Och barnvakt såklart. Allt är fixat. Och om 166 dagar ställer jag mig på startlinjen till Chicago Marathon.

Så otroligt glad över detta. Min kollega Kristina har sprungit loppet och talar så gott om det. Därför ser jag med spänning fram emot en riktig folkfest längs Chicagos gator. Och jag springer inte själv. Jag har lyckats locka med min make Glenn. Senast vi sprang ett maraton tillsammans var i New York. Det var min 40-årspresent till honom. Vi sprang tillsammans i cirka en mil, men medan jag studsade av energi mådde inte han helt hundra den dagen. För att vi inte skulle reta varandra sprang vi resten av vägen separat och medan jag fick en helt magisk upplevelse var han mest glad över att komma i mål … men nu gör vi ett nytt försök. Målet är att vi ska springa tillsammans och peppa varandra.

Längtar efter att få springa Chicago Marathon tillsammans med min man.

Längtar efter att få springa Chicago Marathon tillsammans med min man.

Träning inför Chicago Marathon

Och det händer roliga grejer redan innan loppet – min man springer ASICS Stockholm Marathon (jag jobbar där, så kan tyvärr inte springa …) – och jag springer Ultravasan 45 den 18 augusti. Så vi har båda två utmaningar innan det är dags att ställa sig på startlinjen den 7 oktober. Men åh, som jag längtar. Det riktigt pirrar i kroppen.