traning

Morgonträning med skakiga armar

av Terese Alvén i kategorin Träning den

juice

TRÄNING. Det var bra länge sedan som jag gick och tränade på en annans pass, bara för att träna för min egen skull. Senaste tiden har det mest blivit instruerande och inte så mycket träning för bara mig (även om jag såklart tränar när jag instruerar med, men ni förstår vad jag menar). Idag startade jag däremot dagen med 3 km löpning följt av BodyPump på SATS Hötorget. Nu skakar nästan mina armar vid datorn – blir troligen rejäl träningsvärk. Kommer inte ihåg senaste gången jag var på pump, kul att träna gamla favoriter som jag inte tränar lika mycket längre.

Efter träningen blev det promenad genom staden på väg till jobbet. Hoppade in på SATS Spårvagnshallarna och köpte god juice att kicka igång dagen med, idag testade jag Sweet Green med grönkål, vetegräs, äpple, apelsin och mango. Fräscht och gott!

juice1