inspiration

Morgonträning i Kina

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Johanna och armen.

Johanna och armen.

Strax innan sex promenerade vi till områdets park för att kolla in stadsbornas morgonträning. Jag tog några sköna videoklipp som jag ska bjuda på när jag kommer hem, men här har ni i alla fall två bilder. Bland annat var militären ute och sprang på gatorna. Härligt att se folk springa i takt. Kanske något man ska börja med när man springer med vänner?

De äldre tog det dock lite lugnare med sin träning. De stretchade och utövade tai chi i grupp och ensamma. Det såg väldigt avslappnat och lätt ut och vi blev rätt så imponerade av hur viga de äldre är här.

Jag blev väldigt sugen på att morgonträna. Men idag fick jag nöja mig med att promenera och kolla  på andra som rörde på sig. Men snart är det min tur igen!

Tai chi, eller kanske qi gong ...

Tai chi, eller kanske qi gong ...