halsa

Morgonjogg för att rensa skallen

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Morgonjogg för att rensa skallen.

Morgonjogg för att rensa skallen.

I helgen väntar Tjejmilens träningshelg ute på Rönneberga konferens. Jag är en av arrangörerna samt ska peppa de 100 tjejerna i två styrkepass. Dessutom hänger jag med på en del löpning och ser fram emot att lyssna på föreläsningar. En riktig panghelg med andra ord. Men eftersom jag vet att det kommer bli intensivt behöver jag även en stund för mig själv, och jag startade därför dagen med en lugn halvtimmesjogg. Utan musik. Utan podd. Bara med fåglarnas kvitter, morgonsolens sken och mina egna tankar som sällskap. Helt underbart. Nu är jag så redo för helgen!

Önskar dig en härlig helg! Kanske springer du ASICS Premiärmilen? Kanske drar du på dig solglasögonen och tar en promenad? Kanske googlar du fram något gott recept inför våffeldagen imorgon?


pilla

Det blir faktiskt sista skidåkningen för säsongen för min del. I alla fall när det kommer till längd. Lånade mina pärons hus då de är på semester så har skidspåren alldeles utanför. Kan bli en löprunda också. Och våfflor blir det med en barndomskompis som kommer på våffelfrulle imorgon.

http://utochspring.com

Kommentering är avstängd.