traning

Min vilja är starkare än tröttheten

av Terese Alvén i kategorin Träning, Mode & Trender den

Överdragskläder på innan pumpen.

Tänkte att jag var en brandman imorse – efter Malins tips – då jag hellre ville sova vidare än kliva upp när väckarklockan ringde. Men, jag klev upp och gick och körde BodyPump som planerat. Och som alltid var det skönt när väl träningen var igång och efteråt var jag både glad och stolt över att jag tränade som jag innerst inne ville. Det var bara lite trötthet efter en jobbig natt som var hindret jag tog mig över.

Måste passa på att säga hur mycket jag gillar överdragströjor med längre armar och hål för tummen. Perfekt nu när det är småkyligt på väg till gymmet och vantarna ligger hemma. Skulle önska att de flesta träningströjor med långa armar har denna funktion. Har flera stycken själv. Idag hade jag på mig en grön variant från Columbia.

Tumhål.