halsa

Min första löpartävling i New York

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Mitt under loppet i Central Park.

Nu har jag sprungit min första löpartävling i New York – NYRR New York Mini 10K – och det var en fantastisk upplevelse. Det kommer mer bilder och en liten video när jag är hemma i Sverige igen, just nu har jag endast tillgång till dessa foton som Glenn tog.

Jag och Johanna var tidigt på plats vid starten i nedre delen av Central Park. Det var kul att spana på alla tjejer i snygga träningskläder och varierande stilar. Många svenskar syntes och precis som oss var de flesta som åkt hemifrån klädda i olika typer av blå/gula-kläder. Perfekt så att vi känner igen varandra och kan peppa lite under loppet trots att vi inte känner varandra. Kul var det också att en söt spinningkund/bloggläsare kom fram och sa hej innan start samt att jag hann säga hej till min fd kollega Erika från ToppHälsa som var grymt snabb och svischade förbi mig mitt under loppet.

Jag är väldigt nöjd över mitt lopp. Jag gjorde som jag hade planerat och tog det lugnt. Tiden hamnade på 57:48 vilket är cirka 5-6 minuter långsammare än de tider jag brukar få på milslopp. Men eftersom det var väntat var jag ändå stolt över mig själv. Jag ville njuta och det fick jag. Dessutom gav loppet mersmak, hoppas på att komma tillbaka någon mer gång och springa samma tävling.

Jag älskar outfiten som jag och Johanna sprang i! Perfekt i den kvava varma morgonluften. Casall sponsrade oss med ett snyggt gult linne och ett par blåa pigga shorts. Nästa vecka kommer jag tävla ut en likadan outfit till en av er – så håll utkik i bloggen.

Johanna och jag i outfits från Casall efter målgång.