bocker

Min bebis har kommit – den i bokform alltså

av Terese Alvén i kategorin Böcker, Intervjuer & Inspiratörer den

Nä, det verkar inte bli någon bebis från min mage just idag – men det gör inte så mycket just nu – för min andra ”bebis” anlände nyss och satte ett blomstrande sken över denna dag. JAG HAR FÅTT HEM MIN BOK! Ursäkta versalerna, men första känslan när budet ringde på dörren och jag fick in min låda med Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild var att jag ville skrika ut det till hela världen. Det här är en dag jag har väntat på. Ända sedan jag började skriva boken har jag haft detta som målbild, att få hålla min bok i handen för första gången.

Det är skrämmande och spännande med min bok och jag är nervös och nyfiken på vad ni kommer tycka om den. Jag är personlig och det finns mycket ni inte vet om mig och min resa – men i boken får ni hela berättelsen.

Men ni får ge er till tåls lite till — boken släpps den 25 januari (verkar vara billigast på CDON.com vad jag har sett, så bevaka den gärna där). Själv vet jag vad jag ska börja läsa redan ikväll! Har endast läst igenom texten otaliga gånger på pappersutskrifter, nu ska jag för första gången få läsa den i bokform.

För att tala klarspråk. Jag är: Så. Jäkla. Glad. … och fylld av gravidhormoner som jag är kom det faktiskt en liten tår när jag klämt på boken en stund … (men det håller vi för oss själva, eller hur).