barn-familj

Mer svank som gravid

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Jag är skelettet i mitten, ideala kroppen är till höger.

Jag är skelettet i mitten, ideala kroppen är till höger.

Kom precis tillbaka till datorn efter en behandling hos min grymma kiropraktor Micke på Kiropraktorkompaniet. Jag har varit stel och öm i nacken i ett par veckor nu och det känns fantastiskt att ha fått tillbaka rörligheten där igen.

Min hållning har tidigare varit mycket bra, men nu börjar jag tyvärr svanka lite mer på grund av magen. Ni ser själva på skelettbilderna här ovanför. Och det lär bli ännu mer svank. Några gånger varje dag ställer jag mig med ryggen mot väggen för att försöka räta ut ryggen lite och lätta på ländryggstrycket. Jag är även noga med att träna ryggmusklerna för att stärka upp och undvika så mycket besvär jag bara kan.

Jag kommer att fortsätta gå hos Micke hela graviditeten (jag gör det i och för sig annars också), men det ska bli intressant att se hur kroppen ändrar sig. Och Micke får anpassa en del av behandlingen för att det ska passa min gravida kropp.