inspiration

Melodifestivalen – låtar att träna till, del 4

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Det har varit fullt upp här att vi inte har hunnit prata om lördagens Melodifestivalen, deltävling 4. Känns nästan lite gammalt nu när fokus är inför lördagens andra chansen (ja, jag älskar Mellosenaste jag såg finalen live var 2011,). Men vi kör ändå, här är mina favoriter som jag gärna tränar till senare i vår:

Jag älskar när jag blir överraskad och hittar nya låtar och artister som jag gillar, en sådan överraskning var Ammotrack vars låt jag tror kommer bli grym i cykelsalen. Sedan älskade jag som vanligt Linda Bengtzing – där låg istället överraskningen i att hon åkte ut (va!). Det var en klämkäck låt med mycket energi. Anton Ewald bjöd på härlig koreografi och snyggt nummer, jag kommer troligen nynna med till låten i sommar, men det var inte min absoluta favorit. Däremot blev jag glad över Alcazars glittriga discolåt. Extra roligt då Lina Hedlund är en av mina bloggkollegor här på Loppi. Och på tal om Alcazar – kommer fortfarande ihåg när jag tränade på gamla SATS, Sports Club, när jag gick på gymnasiet. Då åkte jag gärna in till stan och gick på Andreas Lundstedts aerobicsklasser. En grym instruktör vars klasser jag älskade.

Melodifestivalen 2014