intervjuer

Maxad bokmässa!

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer, Inspiration den

Bokmässan är verkligen stor – många utställare, mycket folk och högt ljud med alla författare som försöker överösta varandra från olika scener. Men det var inspirerande och kul att kolla in och jag ser fram emot att själv stå i Hoi Förlags monter nästa år. Nu passade jag på att krama om min författarkollega och vän Niclas som skrivit ”Som Zlatan fast bättre”. Däremot sa jag till min förläggare Erika att jag INTE tänker ställa mig på scen i rosa kanindräkt … Niclas är bra på att bjuda på sig själv. Jag får se till att hitta något annat bra sätt för att synas.

Jag lyssnade på olika författare, bland annat en av mina favoriter – Sofie Sarenbrant. Det blev en hel del shopping för mig, nu släpar jag runt på påsar fyllda med barnböcker, romaner och med träningstema. Bland annat passade jag på att köpa ”Heja, heja” som Martina Haag nyligen kommit ut med. Någon som har läst den?

Efter promenerande i några timmar är jag glad att jag drog på mig stödstrumpor från GoCoCo imorse. Snällt och bra mot mina ben för att hålla igång blodcirkulationen och minska svullnad.

Nu – dags att hoppa på tåget hem till Stockholm!