inspiration

Magträning i radion

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Det kändes att det var sommartid när jag vaknade idag. Har vant mig vid att se dagen vakna till liv, men idag var det kolsvart. Tur att ljuset hinner ifatt mig på morgnarna om ett par veckor.

Vasaparken
En magisk sen eftermiddag i lördags, jag och Charles tog dagens andra tur till lekparken när resten av familjen stannade hemma. Viktigt att umgås med bara ett barn ibland.

Nu drar vi igång den här dagen. Blir hemmajobb med sällskap av Charles som fick stanna hemma från förskolan då han hostade så mycket i natt. Tur att han är rätt självgående, han kan roa sig själv medan jag jobbar. Och i eftermiddag får han följa med mig till Sveriges radio. Klockan 14:40 kan ni lyssna på P4 Extra, då ska jag vara i studion och prata magträning. Kul! Andra gången i år som jag är där, förra gången pratade jag träningstrender.