traning

Lycklig efter långpass

av Terese Alvén i kategorin Träning, Löpning den

springa långpass

Det blev 13 kilometer löpning efter frukosten tidigare idag. Därefter hann jag även plocka jordgubbar i landet samt springa några kortare intervaller tillsammans med Glenn (efter hans 5-kilometers runda) och barnen. Jag blir lycklig av att se barnen vilja springa med oss. Tilde och Charles vill gärna haka på när jag eller Glenn sticker iväg, nu är inte detta fysiskt möjligt riktigt än, istället springer vi tillsammans med barnen hemma på gården. Charles har hittat en runda på grusgången som han gärna springer tävling på innan det är dags att sova på kvällen.

Bilderna till detta inlägg tog Glenn på mig för någon dag sedan, han står hemma på  vår tomt och tar bild när jag springer på vägen som är dold mellan fälten. Ni som följer mig på Instagram såg ett foto från dagens runda på @sparkibaken. Nu har vi däremot lämnat det underbara landet för ett par dagar, skriver detta från köksbordet hemma i stan. Behöver fixa ett par grejer, besöka några vänner och förhoppningsvis hinna med en golfrunda innan vi åker tillbaka.

springa långpass