mode-trender

Lorna Jane – färgstarkt och annorlunda

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Event/konvent den

Det har varit en dag med många intryck, mycket ljud och tätt med människor (särskilt på Mitt kök). Jag har lärt mig några nya saker, träffat bekanta och hälsat på nya människor, blivit nyfiken på produkter jag inte tidigare har testat och jag har mycket jag vill skriva om.

En av nyheterna jag var mest nyfiken på inför Allt för hälsan-mässan var Lorna Jane-kläderna från Australien som nu har premiär i Sverige. Fick känna och klämma på dem i somras på IDEA Convention i San Diego och nu är det kul att de har hittat hit. Jag gillar de starka färgerna, trycken med olika texter samt annorlunda mönster på en hel del plagg. Jag gick från Lorna Janes monter med några nya träningskläder, det blir spännande att testa. Ni får se i bloggen inom kort.