traning

Löpning efter kroppens villkor

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Det är roligt att springa löptävlingar och utmana sig, inspireras av energin som en massa fötter springandes snabbt ger samt vara med i folkfesten. För löpning är verkligen folkfest – i alla fall blir det allt fler tävlingar med spännande moment för att locka inte bara löpare, utan även åskådare. Allt från färg som kastas till coola ljusspel och livemusik.

Men som ni vet gillar jag kontraster. Och efter en tävling tycker jag om att bara springa för min egen skull, inte ta tid, inte mäta sträcka, bara springa för att jag mår bra av det. Därför blev det igår några kilometers löpning på vägarna runt sommarstället. Avslutade sedan med några minuters styrkeövningar på tennisbanan, pushups, planka, utfall och båten. Allt styrdes av vad jag kände för just då.

Nästa pass blir troligen mer strukturerat, ganska sugen på intervaller.

Träningslinne: Craft