halsa

Löparcoach hos Urban Tribes

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Löpning är något allt fler blir intresserade av och allt fler utbildar sig till löparcoacher. I två dagar är det jag och ett stort gäng som blir vassare i våra roller som coacher för att kunna inspirera fler till löparglädje.

Det är härligt att springa i grupp!

Det är härligt att springa i grupp!

Nu är det dags att hoppa in i skolsalen igen, eller sal och sal … idag håller vi till i en konferenssal men imorgon ska vi röra oss utomhus. För i två dagar går jag utbildning till löparcoach hos Urban Tribes. Det är alltid bra att utvecklas, och trots mina 20 år i branschen känner jag att jag vill ha ännu mer kött på benen när det kommer till löpning. Perfekt att få en uppfräschning inför träningsresan till Kreta som jag åker till om några veckor tillsammans med Amelia. Då ska jag coacha ett gäng kvinnor. Så skoj!

Det är härligt att springa i grupp!

Här är jag som löparcoach på Springtimes resa i Portugal.

Här är jag som löparcoach på Springtimes resa i Portugal.