barn-familj

Lite besviken – men lyssnar på kroppen

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj, Tennis den

Ibland blir det inte som man vill och ibland säger kroppen ifrån på ett oväntat sätt. Att stå upp i två timmar på minglet igår (bilder och reflektioner kommer senare) tyckte visst inte min kropp om. Hade jätteont i ljumskarna av foglossning när jag tog mig hemåt och det som vanligtvis brukar gå över under natten gjorde fortfarande ont imorse. Jag hade sett fram emot en timme på tennisbanan nu på morgonen, men det var bara att inse mina begränsningar. Istället för att dra på mig tenniskläderna blev det en mysig stund i soffan med Charles.

Resten av dagen är även den lugn. Det blir en dag hemma och ikväll ska jag och maken äta middag på stan samt se genrepet av Svansjön.

Hoppas att alla ni – både mina gravida och icke-gravida läsare – mår bra idag!