test

LemoNice och RoseBerry – tummen upp och tummen ner …

av Terese Alvén i kategorin Test den

Ramlösa

Smaksatt vatten kan jag verkligen få ett sug efter ibland när jag sitter vid datorn och jobbar. Oftast blir det kolsyrat vatten med citron men gillar även päron. Tycker om ganska enkla smaker och brukar ha svårt för en del av de märkliga kombinationerna som finns i butikshyllan. Nu har Ramlösa precis lanserat två smakkombinationer inför sommaren: RoseBerry och LemoNice. Båda har mindre kolsyra – tummen upp för det, ibland upplever jag för mycket bubblor hos Ramlösa. LemoNice har smak av citron och ingefära, och jag visste nästan redan innan jag testade drycken att det skulle bli en favorit. Och mycket riktigt – love it! Smaken är ganska snäll men med fräschheten av citronen och stinget av ingefäran. RoseBerry med smak av hallon och ros föll mig inte lika väl in i smaken, ros ger mig lite tvålassociationer, och den söta smaken blir inte så läskande som jag önskar. Men jag är mycket glad över att ha hittat en ny favorit i LemoNice, skulle gärna fylla kylen med den.

Ramlösa