barn-familj

Lekmer och snabb mammalyx för välmående

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj, Skönhet & Hudvård den

lekmer1
Trendspaning från Lekmer.se. Vi är medvetna konsumenter och vill ha mycket tid med familjen vilket kräver bra lösningar och lösningar för ett bra vardagsliv.

Jag har gjort mycket spännande senaste tiden och har mycket jag vill berätta för er i form av tips och nyheter inom träning, kost och ett hälsosamt familjeliv. Vi börjar därför veckan med att blicka tillbaka till den förra. I tisdags var jag på en intim bloggträff med Lekmer.se där fick ta del av det senaste inom babyprodukter och mammalyx. En produkt som vi fick tjuvkolla på men inte skriva om än blev jag väldigt nyfiken på, jag som älskar produkter som är ergonomiska, snygga och praktiska. Mer info kommer …

Däremot vill jag tipsa om den supersmarriga sushin vi fick smaka som finns att köpa på Selma City Spa i Stockholm. Det är restaurang Vrå i Göteborg som skapat menyn och finns för avhämtning – eller om man vill äta på plats och även passa på att lyxa med en quickfix-behandling med Bliss-produkter. Det är det senaste från New York som nu kommer hit. Göra en snabb 20-minuters-ansiktsbehandling på lunchen och komma tillbaka fräschare och piggare. Jag älskar att få behandling, helst massage, och även om jag gärna gör en längre behandling är det smart med snabba lösningar när inte tiden finns. Precis som snabba träningspass som blivit otroligt populärt!

lekmer2
lekmer3
lekmer5
lekmer4
lekmer6