Lär dig mer om träning

av Terese Alvén i kategorin Instruktör/gymjobb den

Det var några år sedan jag själv var gravid, Tilde fyller snart fyra år. Men många i min omgivning är gravida eller har precis fött barn och jag får ofta … Läs mer

Här presenterade jag en cykelklass på The Nike Blast i Globen.

Här presenterade jag en cykelklass på The Nike Blast i Globen. Trots mycket erfarenhet fortsätter jag alltid att leta upp ny information.

Det var några år sedan jag själv var gravid, Tilde fyller snart fyra år. Men många i min omgivning är gravida eller har precis fött barn och jag får ofta frågor om hur man ska träna under och efter graviditeten. Sedan tidigare är jag utbildad i frågan men då jag alltid vill lära mig mer är jag nu anmäld till en kurs i Träning & Graviditet på Sports Club Education senare i vinter.

Jag älskar att utbilda mig! Just nu går jag en tvådagarskurs i första hjälpen vid psykisk hälsa (superintressant och superviktigt!) och en annan utbildning som väntar i vår är inriktad på löpning. Dessutom har jag hela hösten, varannan vecka, träffat en grupp och fått feedback på min roman samt kommenterat andras.

Vill du lära dig mer om träning rekommenderar jag att gå en utbildning. Du behöver inte ha som ambition att arbeta med träning bara för att du går en kortare kurs. Du lär dig även mer om din egen träning. Och vill du lära dig mer om kroppen och vad som händer i den, spana gärna in min gamla skoluppgift Anatomiguiden som jag vet har hjälpt många genom åren.