barn-familj

Landborgspromenaden

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

landborgspromenaden

Så många gånger som jag har varit i Helsingborg och jag tror aldrig att jag har gått – eller sprungit – Landborgspromenaden. Jag förstår inte hur jag kan ha missat den. Kanske för att jag oftast enbart rör mig längst strandkanten och springer fram och tillbaka på den breda trottoaren under någon morgontimme. Nu fick jag i alla fall upp ögonen för promenadvägen som jag sprang i lördags och promenerade igår. En riktigt ruskdag var det igår. Men väldigt skönt. Vädret speglade mitt humör just då och det var väldigt skönt att få gå med raska steg en timme och bearbeta tankarna i huvudet. Efteråt var jag en mycket trevligare fru och mamma … alla har vi våra dagar.

Några timmar senare åt vi lunch med min släkt på restaurang Barfota nere på stranden, sedan promenerade vi i blåsten på stranden tillbaka till bilen för att påbörja resan hem till Stockholm där jag befinner mig nu. Tar en paus i semestern under en dag då jag har en hel del jobb att beta av. Sedan bär det av mot sommarstugan för några sista dagars semester.

helsingborg

Varje gång jag är ute och se djur, brukar se allt från ormar till kaniner, rävar och rådjur beroende på var jag befinner mig tar jag bild på djuren. Barnen tycker det är så roligt att de dem i telefonen sen. Andra mammor som känner igen sig? Under min promenad igår stötte jag på denna söta lilla ekorre.

helsingborg