kosttips-recept

Keso till mellanmål

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

Kesoladdning i kylen.

Kesoladdning i kylen.

Förra veckan var det flera av er som tipsade mig om att Keso med cashewnötter, ananas, papaya och apelsin var godare än den med hasselnötter, blåbär och tranbär. Men nej, jag håller inte med. Jag tycker att den sistnämnda är godast. I fredags stod det nämligen ett par tjejer utanför Handelsskolan och delade ut dessa mellanmål till förbipasserande, så nu har jag keso i kylen och har testat båda.

Keso mellanmål tycker jag är ett bra tillskott i ”snabba mellanmål”-hyllan i affären. Men det blir dyrt i längden – och ganska miljöovänligt med all plats och aluminium i en liten förpackning. Det är bra när man är på språng och måste köpa något att äta snabbt, men är jag hemma blandar jag helst egen keso. Oftast blir det med banan och ibland linfrön. Annars är det grymt gott att tina bär i mikron och äta med utblandad keso. För fler keso-tips – läs här hur ni läsare äter er keso.

Keso och banan blir det till frukost idag!

Keso och banan blir det till frukost idag!