barn-familj

Jag har en bulle i ugnen!

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Efter målgång i NYRR New York mini 10K.

Vet ni vad – jag ska bli mamma igen, Glenn pappa och Charles ska bli storebror! Åh vad det har varit svårt att inte berätta något. Särskilt när jag har mått riktigt illa av graviditetsillamående från morgon till kväll, knappt velat träna förutom mina egna klasser då jag varit noll träningssugen (detta börjar som tur är vända nu), när jag fick ta det lugnt på NYRR New York mini 10K och försöka låtsas som ingenting i bloggen. Nu däremot känner jag mig redo att dela nyheten med er. De första 12 mest kritiska veckorna är över och jag har varit på ett tidigt ultraljud och sett lilla bebben röra sig inne i magen.

Jag är beräknad till december så innan året är slut kommer jag vara tvåbarnsmor förutsatt att allt går bra. Det kommer bli lite mer graviditetsfokus med träning och hälsa som bas i bloggen framöver men det mesta blir precis som vanligt. Dessutom kommer jag uppdatera Spark i magen en hel del. Blir glad om ni håller tummarna för oss.