traning

Jag blickar framåt

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Mot nya mål.

Även om jag inte kan ta tag i mina nya mål än så kan jag i alla fall blicka framåt. Det är dags att lägga Tjejvasan och vinterns skidutmaning bakom mig och fokusera mot nya mål.

Det viktigaste för mig är att känna mig frisk och stark igen. Förhoppningsvis drar Charles hem färre baciller från förskolan nu när våren kommer och hans kropp redan har fått känna på en hel del. När jag känner att vi mår som vi ska kan jag satsa mot sommarens utmaningar:
– Tjejmilen i New York för att fira min 30-årsdag
– Jubileumsmarathon
– Komma under 50 minuter på en mil.

Ska jag vara ärlig så känner jag mig just nu inte så värst peppad inför maran. Men jag tror det beror på en tuff vinter där jag inte riktigt har kunnat träna som jag har velat. Jag hoppas att motivationen återvänder, annars blir det tufft att ta sig runt.