Instruktör på SATS – mina klasser i höst

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Träning den

Instruktör på SATS

Tummen upp för att vara tillbaka som instruktör. Efter en lång sommar av ledighet från instruerandet, längre än min övriga semester, var det idag roligt att få dra på mig instruktörsvästen och headsetet för att dundra av en cykelklass på SATS Hötorget. Jag var lite pirrig innan som sig bör, men väl på plats flöt allt på enligt plan. Kul att vara tillbaka! Ett par veckor till löper SATS sommarschema, sedan när höstschemat startar (v 36) kommer jag att instruera följande:

Mån 12:00 Cycling Start 30 – Hötorget
Mån 12:30 Core 30 – Hötorget
Tis 06:45 Cycling 45 – Zenit
Ons 10:00 StrongMama – Tule
Fre 06:30 Cycling 45 – Hötorget

Nytt för i höst är att jag har fått äran att köra lunch på Hötorget. Har saknat att instruera core, det är kul att ta upp det igen. Nu ska jag öva in koreografin innan starten om ett par veckor.