bocker

Ibland mår jag inte så bra

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Therése Lindgrens bok Ibland mår jag inte så bra har blivit en riktig succé. Men så är hon också Sveriges största kvinnliga youtuber och har många fans. En bok blir inte bra bara för att författaren är känd och har en följeskara, men denna bok är intressant och har mycket klokt att säga målgruppen.

Ibland mår jag inte så bra.

Ibland mår jag inte så bra.

Jag ska erkänna att jag inte hade stenkoll på vem Therése Lindgren var innan jag läste boken Ibland mår jag inte så bra, då jag hellre läser bloggar än ser klipp på Youtube. När jag går in på hennes youtubekanal känner jag dessutom att jag nog är äldre än den målgrupp hon riktar sig till …

När jag var i Thailand över julen sträckläste jag boken på ett par dagar och fick blev imponerad över Theréses ärlighet och utlämnande berättelser om sitt liv, sin psykiska ohälsa med diagnoser och panikångestattacker. Men även om boken innehåller mörka partier ger den också hopp till andra som upplever liknande saker och det ger en bra bild att även om man är extremt framgångsrik kan man samtidigt må väldigt dåligt på insidan. Boken varvar bilder med text, punktlistor och tips, är lättläst och inspirerande. En bok jag skulle rekommendera till alla unga tjejer för att lära sig bli snällare mot sig själv och förstå att det inte finns något som är perfekt. Vi har alla våra utmaningar i livet.

Älskar omslaget!

Älskar omslaget!