shopping

Hemmafix och storhandling

av Terese Alvén i kategorin Shopping den

Charles - och även jag - sov på båten.

Det har känts som sista dagen på semestern eftersom vi har haft en riktig fixardag – packat upp väskorna, tvättat, storhandlat, städat undan och hängt och vikt tvätt. Riktigt skönt att få ordning på allt, nu ska vi vara hemma ett par veckor innan vi fortsätter med nya äventyr.

Båtresan hem gick toppen. Efter frukost somnade Charles i min famn och sedan somnade även jag ett tag innan jag vaknade av ryggont på grund av min oergonomiska sovställning. På eftermiddagen blev det förutom alla ”måsten” en promenad och en stund i lekparken för hela familjen. Mysigt! Känner mig laddad och full av energi inför morgondagens golftävling som jag ska vara med i.

Fylld kyl efter storhandling.