Hej då instruktörsvästen

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Barn & Familj den

Nu är sista passet avklarat och det är dags att hänga undan instruktörsvästen i garderoben. Lite delade känslor som jag tidigare har skrivit om. En positiv sak är att det blir kul att lägga upp mitt helt egna träningsschema nu – som instruktör är jag annars låst vid flera träningspass i veckan och det är endast lite spelrum att leka med (beroende på hur mycket man vill träna). Tror dock att mitt upplägg kommer påminna rätt mycket om det jag redan kör då spinning och styrketräning känns bäst för mig att köra (+ tennis 1 ggr/v) och därför blir det min grund. Kan inte alls promenera på samma sätt som förra graviditeten, så min konditionsträning sker på cykel. Fast jag har även några idéer på pass jag ska testa som jag vanligtvis inte kör men som funkar fint även med gravidmage.