mode-trender

Heidi Klum New Balance – grått och glittrigt

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Snygga träningsskor
Kunde inte låta bli att forma ett hjärta av snörena dagen till ära.

Alltså, hur snygga är inte dessa gråa och glittriga skor som Heidi Klum har designat för New Balance? Jag har aldrig testat New Balance tidigare, men jag ser fram emot att använda dessa i vår. Grymt snyggt till träningen – eller som en sportig vardagssko.

Som ni vet har jag väldigt många färgglada träningsskor i min garderob, älskar färg och träning. Men det är härligt med kontraster och trots att detta är en rätt diskret sko ger alla detaljer som mönstret, glittret och den mintgröna sulan skon liv. Dessutom är skon extremt lätt och rätt tunn, sitter som en smäck på min fot. Däremot tror jag inte att det bomullsaktiga tyget på skon är särskilt bra om det regnar, men en solig vårdag – ja tack!

Heidi Klum New Balance
Heidi Klum for New Balance