halsa

Häng med på min morgonjogg i Stockholm

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Trappor ger en extra krydda i storstadslöpningen.

Trappor ger en extra krydda i storstadslöpningen.

Efter en natt fylld av mardrömmar är det riktigt skönt att kliva upp strax innan väckarklockan skulle ha ringt. På med träningskläderna och ut genom dörren innan resten av familjen har vaknat. Genast var nattens tankar som bortspolade och sinnet fylldes istället med solljus, tomma gator och rörelseglädje. Älskar att träna utomhus på morgonen! Nu känner jag mig energifull och redo för resten av dagen. Tack kroppen och träningen för allt häftigt du låter mig uppleva.

Har du svårt att ta dig upp på morgonen? Testa att ta det där klivet upp ur sängen. Se till att ha lagt fram alla träningskläder kvällen innan och tänk inte så mycket när du vaknar. Börja inte känna efter om det är skönare att ligga kvar i sängen. För det är klart att det är mysigt under täcket. Nej, bara gör det du bestämde dig kvällen innan för att göra och påminn dig hur skönt det kommer att vara när du väl är igång.

Inne på min Facebook-sida hittar ni en video från morgonens jogg!

Träningen gör mig glad!

Träningen gör mig glad!