kosttips-recept

Hämtmat och vegetarisk lasagne

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

Ni som följer min Instagram (sparkibaken) har redan sett vad jag åt för smarrigt till middag igår. Jag och Glenn springer om varandra på kvällarna denna vecka och därför passade det så bra med en mysig kväll med hämtmat när vi båda var hemma i bra tid. Vi har lyxen att ha en av stans bästa japanska restauranger – Itamae – runt hörnan och där köpte jag yakiniku till Glenn och shake mushi (ångkokt lax med japansk majonnäs) till mig. Sedan satt vi och knaprade på underbara edamame framför teven. En härlig vardagskväll med extra guldkant – och för att fira att det endast var två månader kvar till beräknad förlossning.

Idag har jag handlat hem ingredienser till en vegetarisk lasagne. Tänkte testa det här receptet. Varmt och gott i höstkylan.