traning

Grym träningsträff med ViPR och er läsare!

av Terese Alvén i kategorin Träning, Event/konvent den

Grym ViPR-träning med läsare och Fredrik Sjöberg.

Tusen tack ni som kom på kvällens träningsträff! Det var kul att träffa er och att träna tillsammans. Jag kan nog redan skriva under på att ViPR kommer bjuda på träningsvärk imorgon. Börjar redan känna av rygg och axlar.

Efter mitt inlägg om Gina Tricots sportkollektion, vad kom inte hem till mig någon timme senare – jo kläder att testa. Så jag drog genast på mig de snygga tightsen och ett par rosa mjuka shorts till det. Hade även på mig en bh från kollektionen. Berättar mer om kläderna i ett annat inlägg. Men första intrycket var positivt. Fick en del beröm för byxorna, så det var fler än jag som tyckte de var snygga.

Tack Fredrik för att du ville köra ViPR med oss, och tack Vitamin Well för gott vatten!

Hela grymma gänget!

Här nedan får ni en glimt av vad vi sysslade med under vår svettiga timme. Det blir definitivt fler träffar med er läsare framöver. Jag har minst lika roligt som ni har det. Och om du inte vet vad ViPR är skriver jag mer om träningsformen här. Från den 23 januari kan SATS vanliga medlemmar träna klassen.