mode-trender

Grym lansering av Casall inför hösten 2012

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Yogainspiration på scen med Jennie Widegren och dansare.

Vilken show! Jag tror att de flesta ur publiken studsade av energi och inspiration efter Casalls grymma uppvisning av höstens plagg. Jennie Widegren med dansare tränade/yogade/dansade/boxade sig igenom kollektionen. Härligt när ett träningsmärke verkligen väljer att visa upp sina plagg på ett träningsmässigt sätt. Träning is fashion.

Casall berättade även om höstens stora satsning som innefattar en ny webbplats och en mobilapp med inspiration till alla deras hemträningsutrustning. Bra att de inte bara säljer träningskläder och utrustning, de kommer nu även bli mer tydliga i sin guidning i hur allt kan användas och ge konkreta tips när man står på vardagsrumsgolvet för att träna. Till sin hjälp har Casall ett träningsteam med Matthew Griffiths, Jennie Widegren, Annika Sjöö, Shirin Djavidi, Ditte Jacobsen, Frida Lindström, Elaine Rydberg, Jari Ketola och Cecilia Duberg.

Mycket snyggt som kommer i höst.

Casalls AW12-kollektion ser jag fram emot. Här ser ni mer detaljer på kläderna. Gillar bronsfärgerna, den bubbelgumsrosa nyansen och detaljen med fläta i ryggen på linnena. Det blir en snygg höst i träningssalarna, på tennisbanorna och i joggingspåren.

Brons och snygg blå färg. Annika Sjöö och Jennie Widegren från tränarteamet.