halsa

Grattis Stenson till bragdguldet!

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Eftersom golf är en av mina favoritsporter (även om jag har svårt att ranka allt jag älskar att träna) så höll jag tummarna att Henrik Stenson skulle vinna bragdguldet i … Läs mer

Bragdguld till Stenson - bilder från Thailand 2013.

Bragdguld till Stenson – bilder från Thailand 2013.

Eftersom golf är en av mina favoritsporter (även om jag har svårt att ranka allt jag älskar att träna) så höll jag tummarna att Henrik Stenson skulle vinna bragdguldet i år. Det är knepigt att jämföra sporter med varandra, och alla prestationer och personer som är nominerade är alltid grymt duktiga. Samtidigt – tjoho så skoj att golfen får uppmärksamhet.

Nu blev jag i alla fall grymt golfsugen! Tur att jag åker till Thailand om några dagar. Där väntar en hel del golf. För några år sedan när jag var i landet fick jag förresten äran att se när Henrik Stenson spelade golf på nära håll. Jag är långt ifrån elitspelarna när det kommer till golfspelandet, men mitt bästa knep på golfbanan är att tänka att jag spelar som proffsen. Då skärper jag till mig, håller fokus och gör inte (alltid) lika många små misstag …

(Vilken kontrast till inlägget om vinterlöpning som jag skrev tidigare idag. Golf är nog det sista många tänker på nu, samtidigt som många med mig laddar för en solig golfvecka någonstans …)