Grattis Amelia!

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Att bryta av vardagen med ett härligt mingel är perfekt för att glömma kylan ute och istället skratta, prata och kramas.

Maria är inte bara chefredaktör, hon är grym golfare dessutom!

Maria är inte bara chefredaktör, hon är grym golfare dessutom!

Det är inte bara rörelseglädje och familjeliv i min vardag, även om en snabb titt i bloggen kan ge det skenet. Idag tänkte jag inte skriva om morgonens fredagsfys med spinning och tennis. Istället vill jag lyfta gårdagens mingel. För att må bra gäller det att få in många olika moment i livet, och jag älskar att ibland få bryta vardagen med något extra trevligt. Som igår, när jag var på mingel och smygläsning av nya Amelia. Vilket jobb gänget på redaktionen har gjort med chefredaktör Maria i spetsen. Det nya omgjorda numret osade av power!

Är glad över att vara en del av Amelia, här på bloggen och även att skriva och synas i en del nummer. Redan i nästa tidning kommer ett härligt reportage om att träna utomhus. Perfekt nu när vi går mot ljusare tider.

Amelia Adamo var såklart på plats.

Amelia Adamo var såklart på plats.

Snyggt med starka kvinnor.

Snyggt med starka kvinnor.

Jag och Sofia - PT-Fia - i minglet.

Jag och Sofia – PT-Fia – i minglet.


Jessica Sundberg

Vad är egentligen det nya med tidningen? Vad har de förändrat? Brukar tyvärr ofta bara vara mer stora ord än vad man som läsare egentligen uppfattar. Ja, ja! Jag får väl köpa och se om inte någon snäll skickar till mig för att övertyga mig om dess storhet :-) Trevlig helg! Kram!!

Terese Alvén

I detta nummer är det fler sidor och jag tycker att det är en härlig variation av matiga artiklar och mycket inspiration.

Kommentering är avstängd.